Upload not working

Report any bugs you find in here and we will aim to address is as soon as we can
tomoswald
Posts: 3735
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:13 pm

Re: Upload not working

Post by tomoswald » Wed Sep 18, 2019 3:45 pm

Yea i've replicated the issue. Have told the devs. Think we have an update this afternoon

tomoswald
Posts: 3735
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:13 pm

Re: Upload not working

Post by tomoswald » Wed Sep 18, 2019 4:13 pm

These seem to be fixed now...

tomoswald
Posts: 3735
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:13 pm

Re: Upload not working

Post by tomoswald » Wed Sep 18, 2019 10:00 pm

We deployed the new stack at 9:09pm. Fingers crossed that is the end of this royal pain in the derrier

AnitaLynne
Posts: 15
Joined: Fri Jun 07, 2019 5:08 pm

Re: Upload not working

Post by AnitaLynne » Tue Sep 24, 2019 9:47 pm

Haven't uploaded in a while due to the problems and was hoping this was fixed.
However just uploaded an image and it didn't show in preview pane. also the tags weren't auto generated.

The image does appear in my profile.

tomoswald
Posts: 3735
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:13 pm

Re: Upload not working

Post by tomoswald » Tue Sep 24, 2019 9:50 pm

Yes the uploading aspect is fixed. Every now and then the thumbnail does not appear. This doesn't affect the actual upload and is something we're working to pin down. But its sporadic nature makes it another challenging one unfortunately

AnitaLynne
Posts: 15
Joined: Fri Jun 07, 2019 5:08 pm

Re: Upload not working

Post by AnitaLynne » Tue Sep 24, 2019 9:58 pm

Hi Tom,
Just upload another image. Again the thumbnail didn't appear.
I filled in the title and description. The tags did not auto generate.
Confirmed and went to my profile to check but nothing I entered had been saved. Had to go back and re edit.

tomoswald
Posts: 3735
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:13 pm

Re: Upload not working

Post by tomoswald » Tue Sep 24, 2019 10:09 pm

Yes the issue is connected. Unfortunately we have to continually replicate it to fix it. That's what we're stuck on at the moment

AnitaLynne
Posts: 15
Joined: Fri Jun 07, 2019 5:08 pm

Re: Upload not working

Post by AnitaLynne » Tue Sep 24, 2019 10:18 pm

Ok thanks Tom.
Will keep fingers crossed you find the solution soon.

bobdamit
Posts: 2
Joined: Tue Sep 17, 2019 12:20 am

Re: Upload not working

Post by bobdamit » Sun Sep 29, 2019 8:45 pm

This is happening to me as well - 100% reproducible.

Steps to Reproduce:
  • Begin Upload
    thumbnail appears during file transfer
    Start editing fields and tags, etc
    Once upload is complete the thumbnail disappears
    Click Confirm to "save"
Look at list of uploads and the new image is there but none of the entered info is saved. None of the tags generated Pinterest boards. Everything must be re-edited manually and I have to manually save the image to all pinterest boards.

Win10

Google Chrome 76.0.3809.132 (Official Build) (64-bit) (cohort: Stable)
Revision fd1acc410994a7a68ac25bc77513d443f3130860-refs/branch-heads/3809@{#1035}
OS Windows 10 OS Version 1803 (Build 17134.1006)

tomoswald
Posts: 3735
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:13 pm

Re: Upload not working

Post by tomoswald » Sun Sep 29, 2019 10:12 pm

Yes, fix and some upgrades out tomorrow hopefully

Thanks for letting us know though :)

Post Reply