Bugs

Discuss anything you like here
miroslav1991
Posts: 20
Joined: Mon Jun 13, 2016 9:14 pm

Re: Bugs

Post by miroslav1991 » Mon Aug 22, 2016 10:11 am

I am using google chrome and I have this problem too.

https://s14.postimg.io/5lkfoan9d/bug.jpg

tomoswald
Posts: 3874
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:13 pm

Re: Bugs

Post by tomoswald » Mon Aug 22, 2016 10:45 am

We will look into other options once the ecommerce is complete

Peter_Thomsen
Posts: 43
Joined: Tue Jun 28, 2016 6:52 pm

Re: Bugs

Post by Peter_Thomsen » Tue Aug 23, 2016 9:04 am

Not sure if its been mentioned, but im getting very often no commercials on a lot of pictures. The amazon related one is always there, but the others are mostly gone for me.

tomoswald
Posts: 3874
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:13 pm

Re: Bugs

Post by tomoswald » Tue Aug 23, 2016 9:10 am

This is because it is August/summer and advertising budgets are reduced at this time, if there is no advert to fill a slot the slot will remain empty

Peter_Thomsen
Posts: 43
Joined: Tue Jun 28, 2016 6:52 pm

Re: Bugs

Post by Peter_Thomsen » Tue Aug 23, 2016 12:11 pm

tomoswald wrote:This is because it is August/summer and advertising budgets are reduced at this time, if there is no advert to fill a slot the slot will remain empty
Oh yeah you said that before, its going to pick up again towards Christmas and hopefully the pay rate as well

robbe76
Posts: 26
Joined: Fri Jun 10, 2016 9:38 pm

Re: Bugs

Post by robbe76 » Thu Aug 25, 2016 10:55 am

Clicking Clickasnap logo on mobile browsers (Opera, Chrome) doesn't seem to take you to the front page.

ackhoo
Posts: 58
Joined: Fri Jul 01, 2016 2:38 pm

Re: Bugs

Post by ackhoo » Thu Aug 25, 2016 7:16 pm

The titles are disappearing again upon upload... No big deal as I can always type it again, but thought I'd mention it. Thanks!
(It used to at the start - when I started in April but was sorted out recently; happening again)

-AC

ackhoo
Posts: 58
Joined: Fri Jul 01, 2016 2:38 pm

Re: Bugs

Post by ackhoo » Thu Aug 25, 2016 7:18 pm

SteJaBarn wrote:
tomoswald wrote:You need people to see the arrow or they would never find it
I also see the arrow when I enlarge a photo. The arrow stays overlaid, just off center of the enlarge photo. I use Firefox, also, so maybe it is a browser problem, more than a bug on this site.
Mine is on Google Chrome; I get the white/translucent arrow in the middle of the enlarged pic too.

jeremy_lavender
Posts: 52
Joined: Tue Jul 05, 2016 9:05 am

Re: Bugs

Post by jeremy_lavender » Thu Aug 25, 2016 7:26 pm

ackhoo wrote:I also see the arrow when I enlarge a photo. The arrow stays overlaid, just off center of the enlarge photo. I use Firefox, also, so maybe it is a browser problem, more than a bug on this site.
Same here and I'm using Safari most of the time

stevehphotos
Posts: 67
Joined: Wed Jun 29, 2016 8:03 am

Re: Bugs

Post by stevehphotos » Thu Aug 25, 2016 10:11 pm

Clicking on the links in my notifications email and I always get errors and never the page I want.

I use Safari if it makes a difference

Post Reply