DPI still showing incorrectly?

Discuss anything you like here
Post Reply
SianHumphrey
Posts: 46
Joined: Sun Oct 09, 2016 9:01 pm

DPI still showing incorrectly?

Post by SianHumphrey » Tue Feb 07, 2017 6:24 pm

Hi,

I'm exporting from LR at 300 dpi but images I upload still show as 72 dpi. Is this an ongoing thing or am I doing something wrong?

Thanks
Sian

tomoswald
Posts: 4029
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:13 pm

Re: DPI still showing incorrectly?

Post by tomoswald » Tue Feb 07, 2017 6:28 pm

I think there's a bug there, doesn't affect the marketplace though

stevehphotos
Posts: 82
Joined: Wed Jun 29, 2016 8:03 am

Re: DPI still showing incorrectly?

Post by stevehphotos » Wed Mar 15, 2017 11:31 am

Hi,

I am guessing this bug is still here?

tomoswald
Posts: 4029
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:13 pm

Re: DPI still showing incorrectly?

Post by tomoswald » Wed Mar 15, 2017 11:33 am

yes we haven't addressed it yet as it's not urgent

teomanewman
Posts: 134
Joined: Sat Oct 01, 2016 1:21 pm

Re: DPI still showing incorrectly?

Post by teomanewman » Sat Mar 25, 2017 1:56 pm

I'd switch that part to width x height, DPI is vaguely important to everyday people wanting prints.
The dimensions are already recorded on upload from what I've glanced over.

Actually:

1920x1080300

Would look nice

tomoswald
Posts: 4029
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:13 pm

Re: DPI still showing incorrectly?

Post by tomoswald » Sat Mar 25, 2017 3:46 pm

Thats a good idea actually Teo

Post Reply