Uploading issues

Discuss anything you like here
tomoswald
Posts: 4722
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:13 pm

Uploading issues

Post by tomoswald » Wed Jul 26, 2017 9:17 pm

The issue where titles where being removed after upload should now be fixed

bobrichards
Posts: 47
Joined: Wed Oct 19, 2016 11:48 pm

Re: Uploading issues

Post by bobrichards » Mon Jul 31, 2017 11:05 am

Problem was solved for a few days but has come back again. My latest 7 uploads have the file names and not the renamed titles I gave them on the upload page.

tomoswald
Posts: 4722
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:13 pm

Re: Uploading issues

Post by tomoswald » Mon Jul 31, 2017 11:52 am

Ok thanks will get them back on it

tomoswald
Posts: 4722
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:13 pm

Re: Uploading issues

Post by tomoswald » Mon Jul 31, 2017 12:51 pm

Can you try refreshing the cache Bob? Code was updated on friday and you may be loading up the old script

bobrichards
Posts: 47
Joined: Wed Oct 19, 2016 11:48 pm

Re: Uploading issues

Post by bobrichards » Wed Aug 02, 2017 7:52 am

Done that, emptied cache, browsing history and was required to log in again to Clickasnap. Just uploaded 7 new images and waited for the blue progress bar to settle indicating that they were uploaded. While still on the upload page, I edited the titles and then clicked CONFIRM. Images then appeared on my uploaded list with the original file numbers. So still doesn't work!

tomoswald
Posts: 4722
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:13 pm

Re: Uploading issues

Post by tomoswald » Wed Aug 02, 2017 8:18 am

Ok, will get it gone over again

tomoswald
Posts: 4722
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:13 pm

Re: Uploading issues

Post by tomoswald » Wed Aug 02, 2017 9:13 am

Bob, can you confirm what browser you are using please?

I have just done a few multiple uploads and cannot recreate this issue.

So to confirm:

You are using Google chrome
You are uploading 7 photos at once (this is fine)
You are waiting for the uploads to complete (you don't need to do this, you can edit titles during upload now)
Once the uploads are complete and settled you are changing the titles
You then press 'Confirm' and all the titles on the images change back to what they were

Is this correct?

bobrichards
Posts: 47
Joined: Wed Oct 19, 2016 11:48 pm

Re: Uploading issues

Post by bobrichards » Wed Aug 02, 2017 3:27 pm

Yes that's right. Another thing; Despite me selecting a category e'g fashion, beauty etc (or indeed no category selected) CAS insists on putting them into MUSIC. I've just noted your comment on my feed and, like I said, I'll try it again tomorrow with my allowance of 7 images. Fingers crossed!

tomoswald
Posts: 4722
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:13 pm

Re: Uploading issues

Post by tomoswald » Wed Aug 02, 2017 3:30 pm

bobrichards wrote:Yes that's right. Another thing; Despite me selecting a category e'g fashion, beauty etc (or indeed no category selected) CAS insists on putting them into MUSIC. I've just noted your comment on my feed and, like I said, I'll try it again tomorrow with my allowance of 7 images. Fingers crossed!
Keep me informed, it is an issue we want addressed

adam_gregory
Posts: 7
Joined: Sat Jul 23, 2016 10:35 pm

Re: Uploading issues

Post by adam_gregory » Fri Aug 18, 2017 4:16 am

hello, i have the same problem with the last up load i did. 7 images. renamed them and put in discriptions. tags were there from lightroom. when i pressed confirm the titles reverted back to the file names, and the descriptions and tags were removed, im am using a mac with safari.

cheers adam

Post Reply