Uploading problems

Report any bugs you find in here and we will aim to address is as soon as we can
Post Reply
AJ-Stoves-Photo
Posts: 31
Joined: Thu Oct 31, 2019 8:34 pm

Uploading problems

Post by AJ-Stoves-Photo » Sun Nov 10, 2019 10:53 am

This has just started today never had a problem so far
The image uploads and gets the tick but then the circle just keeps going round? tried 2 times up to now

Browser is IE
Comp is a HP only 6 months old lol

kenmcdougalphoto
Posts: 68
Joined: Sat Oct 19, 2019 5:02 pm

Re: Uploading problems

Post by kenmcdougalphoto » Sun Nov 10, 2019 12:25 pm

I'm experiencing the same issue. Photo won't upload, I see the check mark (sometimes) and then
the photo disappears, and I get the blue colored spinning pinwheel that just keeps spinning and
doesn't complete the upload.

I tried dropping the file size to just over 5 meg .... didn't work
I tried completing the tile, description, tags, category and albums, and then click confirm ... nothing.
I tried uploading a different photo ... nope.

I'm on an all in one, very powerful and fast Acer computer only 2 months old
I'm using Chrome
Windows 10

I'm sure it will get fixed soon.

Ken :D

tomoswald
Posts: 3813
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:13 pm

Re: Uploading problems

Post by tomoswald » Sun Nov 10, 2019 12:50 pm

Yes, this is happening to me too

We're looking into it asap

AJ-Stoves-Photo
Posts: 31
Joined: Thu Oct 31, 2019 8:34 pm

Re: Uploading problems

Post by AJ-Stoves-Photo » Sun Nov 10, 2019 2:49 pm

just tried again and still getting the same thing

stigg1
Posts: 2
Joined: Mon Oct 09, 2017 7:14 pm

Re: Uploading problems

Post by stigg1 » Sun Nov 10, 2019 3:45 pm

Yes happening to me as well, also when it does show a picture its not the one i am trying to upload!!!!

tomoswald
Posts: 3813
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:13 pm

Re: Uploading problems

Post by tomoswald » Sun Nov 10, 2019 3:57 pm

Rebooting the server seems to have fixed it

kenmcdougalphoto
Posts: 68
Joined: Sat Oct 19, 2019 5:02 pm

Re: Uploading problems

Post by kenmcdougalphoto » Sun Nov 10, 2019 4:46 pm

tomoswald wrote:
Sun Nov 10, 2019 3:57 pm
Rebooting the server seems to have fixed it
YAY! Fixed on my end! Working like it should. Big thanks to Tom and his Team for getting this issue solved so quickly.
Great Job guys! You're Awesome!

Ken :D

marius
Posts: 121
Joined: Tue Jan 17, 2017 3:34 pm

Re: Uploading problems

Post by marius » Tue Nov 12, 2019 4:10 pm

As of now... for me it worked for one image... didn't work for another image. Small images, less than 500 kb. Endless spinning, no uploading...

marius
Posts: 121
Joined: Tue Jan 17, 2017 3:34 pm

Re: Uploading problems

Post by marius » Tue Nov 12, 2019 4:45 pm

30 min later it worked... so it seems to manifest now and then...

tomoswald
Posts: 3813
Joined: Mon Jun 06, 2016 7:13 pm

Re: Uploading problems

Post by tomoswald » Tue Nov 12, 2019 5:02 pm

We,ve got a fix coming out with the next update

Post Reply